Sinds de oprichting in 1945 loopt MGG Netherlands B.V. (= MGG) voorop in de aluminiumgieterij branche. MGG heeft een reputatie op het gebied van constante innovatie met betrekking tot de auto-industrie en andere industriële takken. Met onze grote betrokkenheid, inzet en uitgebreide kennis van de aluminium giettechnologie (o.a. zandgieten, LPSC) alsmede bewerking en assemblage, bieden wij onze klanten de beste innovatieve en kosteneffectieve oplossingen.

MGG gebruikt een volledig geïntegreerde aanpak, zodat we “ready-to-install”-producten kunnen leveren die aan de hoge eisen van onze klanten kunnen voldoen.

Vanuit de productiefaciliteiten in:

Tegelen, Nederland                            Nieuw-Bergen, Nederland                                    

  ScreenShot010         DSCN5100

           

 

levert MGG aan klanten wereldwijd. MGG geeft hierbij de hoogste aandacht aan customersupport en werkt hiervoor samen in customerteams die een optimale samenwerking garanderen met haar klanten.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Met Met een eigen researchafdeling, eigen ontwikkeling en engineering biedt MGG haar klanten tevens een innovatieve technologie focus. Daarom wordt MGG door veel vooraanstaande OEM’s, Tier 1 en Tier 2 bedrijven gezien als een “world-class” ontwikkelingspartner op het gebied van aluminium gieten.